Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.03.2008 14:00 | Prominenti

VIDEO - Dcéra spisovateľa Neffa: Zavraždená!

PRAHA - Hrozné podozrenie spisovateľa Ondřeja Neffa (62) sa včera potvrdilo. Jeho dcéra Irena († 29), matka 18-mesačnej Dominiky, je mŕtva! Zavraždil ju manžel Robert Neff Novák (38)! Spisovateľov zať sa prejavil ako chladnokrvný zabijak.

Tri týždne od Ireninho zmiznutia predstieral smútok, políciu vodil za nos, po Irene "pátral" pomocou internetu! A pritom svoju ženu zrejme zadusil, naložil do auta a zakopal v lese! Až včera sa pod váhou dôkazov priznal a policajtom ukázal, kde vykopal spisovateľovej dcére hrob...

Irenu som zavraždil ja! Žiadne záhadné zmiznutie, únos alebo útek! Irenu Neffovú († 29), po ktorej sa 24. februára zľahla zem, zavraždil jej vlastný manžel Robert Neff Novák! Jej telo zakopal v lese pri obci Kuchař na Berounsku a potom takmer tri týždne predstieral zúfalstvo. Kriminalisti počas celej tej doby zbierali informácie. Pod váhou dôkazov sa Neff Novák včera priznal, že vrahom je práve on.


87627



Bol to Robert Neff Novák, kto v pondelok 25. februára oznámil na polícii, že pátra po manželke a matke svojej 18-mesačnej dcérky Dominiky. "Z domu odišla v nedeľu ráno. Išla si zacvičiť do fitnesscentra. Nevrátila sa, nemám o nej žiadne správy," povedal policajtom. K tejto informácii pridal aj prosbu o pomoc a požiadal svojho svokra, spisovateľa Ondřeja Neffa, aby mu pomohol výzvu umiestniť na internet.

Tá chladnokrvnosť! Dve noci predtým, ako včera priznal, vraždil a pár hodin predtým, ako išiel na políciu, svoju mŕtvu manželku zahrabal v lese! Polícia po Irene najskôr pátrala ako po nezvestnej, potom v súvislosti s podozrením, že bola zbavená osobnej slobody. "Vyšetrovanie ale nasvedčovalo tomu, že bola zavraždená. To sa potvrdilo aj opakovanými vypočúvaniami jej manžela," povedal včera Blesku hovorca Tomáš Hulan.

Vo štvrtok ráno už bolo dôkazov proti Robertovi toľko, že si pre neho prišli do vily v Prahe 5 kriminalisti už naisto. "K činu sa priznal. Spolupracuje. Policajný komisár ho obvinil z vraždy a podal návrh na uvalenie väzby," dodal Hulan. Ešte predtým, ako sa za Robertom Neffom zavreli dvere cely, išiel policajtom ukázať miesto, kde zavraždenú Irenu zakopal a kde u Radotína zahodil jej osobné veci do Vltavy.

Kto je jej vrah? Robert Neff Novák sa pohyboval v reklame, pracoval v marketingu časopisu Elle, kde sa s Irenou Neffovou zoznámili. Naposledy sa živil v reklamnej agentúre ako textár. Ľudia z okolia ho opisujú ako uzavretého a nenápadného človeka, ktorý sa ale túžil dostať do známej rodiny Neffovcov. Meno Neff si po svadbe začal písať pred rodným priezviskom. Predtým si hovoril Robert W. Novák.
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy
Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?