Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2007 13:26 | Šport

Ivanovičová: V tajbrejku som bola nervózna

Ivanovičová: V tajbrejku som bola nervózna
MADRID - Srbská tenistka Ana Ivanovičová zatiaľ musí byť spokojná so svojím účinkovaním na svetovom šampionáte WTA Tour v Madride.

Po prvých dvoch súbojoch v Červenej skupine má na konte plný počet bodov a vo vrecku už takmer istý postup do semifinále. K úplnej istote potrebuje v záverečnom súboji s Ruskou Mariou Šarapovovou uhrať set a nespoliehať sa tak na to, že okrem Šarapovovej sa pred ňu môže v konečnom účtovaní dostať aj jej krajanka Kuznecovová. Stredajší predpolnočný súboj v Madrid Arene proti Slovenke Daniele Hantuchovej zvládla od utorka 20-ročná Srbka napriek problémom v závere excelentne. Po úvodnom hladkom sete 6:2 viedla v tom druhom už 4:2, ale Slovenka zabojovala a napokon sa rozhodovalo v tajbrejku. V ňom sa po skvelej hre v podaní oboch hráčok napokon tešila belehradská rodáčka z víťazstva 11:9.

"Som rada, že som to dotiahla vo dvoch setoch. Po predchádzajúcom nočnom maratóne s Kuznecovovou som už nemala chuť na ďalší trojsetový zápas. A moja súperka sa v závere druhého setu nebezpečne chytila," uviedla po zápase Ivanovičová. Na poznámku, že v dramatickom závere si ona aj jej protivníčka pomohli v sporných momentoch viackrát zopakovaním loptičky na videu, odpovedala: "Mám pocit, že Daniela mala viac výziev ako ja a takmer všetky boli v jej prospech. Mala možno aj trochu šťastie. Nechcela som dať na sebe vidieť, že som nervózna, aj keď som v tých chvíľach veľmi bola." Ivanovičová priznala, že po dvoch náročných dueloch s popolnočným koncom si rada dlhšie pospí. "Už sa teším na posteľ. Vždy sa vám ale zaspáva lepšie, keď zvíťazíte. Štvrtok možno celý prespím."

Sympatickú Srbku po zápase s Kuznecovovou prekvapili organizátori tortou s 20 sviečkami k jej okrúhlym narodeninám, ktoré musela povinne sfúknuť priamo na centrálnom dvorci. Vo štvrtok po polnoci musela odpovedať aj na otázku týkajúcu sa zmeny jej tenisového šatníka. V Madride hráva v bledomodrom priliehavom komplete od Adidasu. "Pred pár týždňami som tie šaty videla po prvý raz a hneď sa mi zapáčili. Veľmi som sa tešila, že sa v nich predstavím na šampionáte. Modrá je moja obľúbená farba," dodala hráčka, ktorú v jej lóži v Madride povzbudzuje mama Dragana, otec Miroslav aj brat Miloš.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Francúzsky prezident Emmannuel Macron
Napätie stúpa, Francúzi zvažujú radikálny krok: To sa Izraelu nebude páčiť
Viktor Orbán na stretnutí s Donaldom Trumpom.
Trump verí, že bude prezidentom: Odkaz Budapešti a samotnému Orbánovi!
Fumio Kišida získal premiérske kreslo.
Japonský premiér navštívi Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj: Očakáva sa podpis dohody
(ilustračné foto)
Analytik ocenil Slovensko: V porovnaní s Českom sme v tomto lepší
Pri nehode auta a kolobežky v Záhore sa zranili deti, vodička nafúkala.
Foto
Opitá vodička sa zrazila s kolobežkou: Pri nehode na východe Slovenska sa zranili tri deti!
Tankovanie bude čoraz drahšie.
Tankovali sme konečne lacnejšie? Pozrite sa na novinky zo štatistického úradu
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
(ilustračné foto)
Objavia sa kamióny na cestách aj počas sviatkov? Polícia chystá opatrenia
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec
Let’s Dance sa teší veľkej diváckej obľube.
To tu ešte nebolo: Let’s Dance vyrazí na TURNÉ! Tancujúce hviezdy aj vo vašom meste
Andrej Danko v bratislavskej Dúbravke.
Foto
Andrejovi Dankovi odobrali vodičský preukaz: Líder SNS prišiel upratovať bratislavskú Dúbravku
Lenka prišla pri tragédii o brata.
Foto
Letuška Lenka bojuje s rakovinou: Keď svitla nová nádej, osud jej uštedril ďalšiu tvrdú RANU!