Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.09.2007 20:34 | Šport | Hokej

Žilina prehrala so Slovanom, Košice s Nitrou

Žilina prehrala so Slovanom, Košice s Nitrou
BRATISLAVA - Súhrn výsledkov piatkových stretnutí 6. kola hokejovej Slovnaft extraligy:

HKm Zvolen - MHC Martin 2:3 po samostatných nájazdoch (0:2, 2:0, 0:0 - 0:0, 0:1)
Góly: 32. Štork (Krayzel, Cibuľa), 39. Klouda (Paciga, J. Kopecký) - 11. Važan (Markovič, Vantroba), 20. L. Říha, rozhodujúci sam. nájazd: Mihálik
Vylúčení: 7:6 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:1, rozhodovali: Kubuš - Junek, Šefčík, 2 212 divákov
Zostavy:
Zvolen:
Kostúr - Babka, Štork, L. Čierny, P. Frühauf, Cebák, Dlouhý, Juraško, Ondruška - Cibuľa, F. Turek, Krayzel - J. Kopecký, Klouda, Paciga - J. Čierny, Škvaridlo, L. Jurík - Michal Chovan, Kubenko, Macejka
Martin: Lakosil - J. Polák, Klepáč, Kolba, S. Hriňa, I. Ďatelinka, Vantroba, Šimka, M. Themár - L. Říha, M. Beran, Trokan - Dzerinš, J. Mihálik, Koložváry - Markovič, Mahdalík, Važan - Pokrivčák, P. Tabaček, Polomský

Zvolenčania v I. tretine nevyužili niekoľko šancí, boli lepším tímom, no doplatili na svoje chyby. Najväčšiu šancu nevyužil v 10. min J. Čierny, ktorý sám pred Lakosilom neskóroval. Zákonite prišiel trest. Po Markovičovej prihrávke sa Važan vybral s pukom od červenej čiary až pred bránku, z kruhu vystrelil a bolo 0:1. Druhú chybu využili Martinčania v samom závere II. tretiny. Krayzel doslova prihral puk Říhovi, ktorý v oslabení po úniku skóroval - 0:2. Druhú tretinu začali Zvolenčania náporom.

V 23. min po Babkovej prihrávke nevyužil stopercentnú šancu Cibuľa. V polovici stretnutia však Martinčania ožili, najprv sa v oslabení Říha preštrikoval pred Kostúra, no puk za jeho chrbát nedostal. Naopak Zvolenčania ťažili z presilovky 5 proti 3 a v 32. min zblízka skóroval Štork. Hostia mohli rýchlo odpovedať taktiež v presilovke, keď Beran ideálne prihral Trokanovi, no ten sám pred Kostúrom neskóroval. Meninový oslávenec v bránke Zvolena čaroval. Rovnako predviedol výborný zákrok aj v 36. min, keď Važan našiel Markoviča, no útočník Martina pri ľavej žrdi nedokázal puk poslať do bránky.

Prišiel trest v 39. min, keď sa Zvolenčania vymanili z dvoch oslabení, Paciga obehol bránku a ideálne našiel Kloudu, ktorý vyrovnal. V III. tretine mali vyloženejšie šance hostia a zázračné zákroky predvádzal Kostúr. Do vedenia však mohli ísť najprv domáci po peknej kombinácii Pacigu s Kloudom, no vo finálnej fáze prvý menovaný netrafil poloprázdnu bránku hostí. Najväčšie šance si vytvorili Martinčania v samom závere, v 58. min sa nepresadil Važan a o minútu neskôr Říha. V poslednej minúte sa Zvolenčania vymanili z tlaku hostí a Paciga spoza kruhov trafil žŕďku. V predĺžení sa hral opatrný hokej, streľba z diaľky brankárov neprekvapila. V samostatných nájazdoch boli šťastnejší Martinčania. Úvodných päť pokusov nepremenil ani jeden hokejista z oboch tímov. Až v šiestej sérii si Mihálik položil Kostúra a bolo rozhodnuté.

Hlasy:
Pavel Hulva (asistent trénera Zvolena):
"Znova nám nevyšiel úvod zápasu. Hoci sme hrali aktívne, ten druhý gól bol jednoznačne chybou nášho jednotlivca. V druhej tretine sme však vyrovnali, dostali sme sa do zápasu. Mali sme šance, ktoré sme však nedokázali využiť. Brankár Kostúr nás naozaj podržal, no mohli sme byť v závere aj my šťastnejší. Prehra ma mrzí, pretože aj by sme si body zaslúžili."
Ladislav Spišiak (tréner Martina): "Vyšiel nám úvod zápasu, neviem prečo domácim stále nevychádza. Dali sme dva góly a boli sme v pohode. V druhej tretine Zvolenčania sa dostali do zápasu i presilovými hrami, my sme však mali vyložené šance, ktoré sme nevyužili či za stavu 0:2, 1:2 alebo 2:2. Výborne chytal brankár Kostúr. Samostatné nájazdy sú o šťastí, myslím si však že body sme si zaslúžili."



MsHK Žilina - Slovan Bratislava 5:6 po sam. nájazdoch (1:2, 2:2, 2:1- 0:0, 0:1)
Góly: 18. Pulpán (Slávik), 30. Jánoš (Juraj Liška, Fadrný), 40. Sivák (Kudrna), 54. Stantien (Krajči), 59. Krajči (Stantien, Konštek) - 3. Kropáč (Kuľha), 10. Kuľha, 22. Kokavec (Kováčik, Lažo), 24. Kropáč (Pavlas, Kuľha), 53. Hujsa (Kuľha), rozhodujúci sam. nájazd Uram
Vylúčení: 6:7 na 2 min, navyše: Sersen 10 min za napadnutie hlavy a krku, Bohunický 5+DKZ za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 2:3, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Lauff - Gajan, M. Grečko, 1670 divákov
Zostavy:
Žilina:
Ottosson (10. M. Laco) - Kusovský, Kučný, Kudrna, Juraj Liška, Pulpán, Chromý, Ďurkech, Krčula - Krajči, R. Stantien, Kontšek - P. Sivák, Fadrný, Jánoš - Slávik, P. Jelínek, Havel - Drábek, Sikorčin, Lelkeš
Slovan: Hovi - Pavlas, Hančák, J. Kováčik, Srdínko, Devečka, Sersen, Bohunický, Huba - Kuľha, Kapuš, Uram - Lažo, Hreus, Hujsa - Kropáč, Ľ. Pištek, Kmeč - Gráčik, Baček, M. Kokavec

Úvod stretnutia lepšie vyšiel Žilinčanom, ktorí dvakrát ohrozili Hoviho bránku, ale ten bol pozorný. Domáci doplatili na vylúčenia, keď v 3. min Kropáč a v 10. min Kuľha využili výhodu presilovej hry v prospech "belasých". Slovanisti po inkasovaných góloch začali hrať na udržovanie puku, čo sa im trocha vypomstilo, keď v 18. min Pulpán vsietil kontaktný gól.

V druhej tretine hostia pokračovali v efektívnom využívaní presilových hier a po góloch Kokavca a Kropáča viedli rozdielom troch gólov. Využiť presilovku sa podarilo aj domácim, keď v polovici zápasu dal gól Jánoš. Potom sa hra na niekoľko minút po zranení Siváka prerušila. Žilinčania vyše trojminútovú presilovku 5 na 4 nevyužili, ale najlepší strelec extraligy Sivák 19 sekúnd pred koncom tretiny opäť vsietil kontaktný gól.

Žilinčania do III. tretiny nastúpili so snahou vyrovnať. Aktívne hral najmä druhý útok. Boli to však hostia, ktorí po ideálnej akcii Kuľhom zvýšili opäť na rozdiel dvoch gólov. Do hry domácich dostal Drábek, ktorý strelou z medzikružia korigoval na 4:5. V záverečnom nápore Žilina vyrovnala, keď sa pri prečíslení troch na dvoch presadil Krajči. Nasledovalo predĺženie, v ktorom mali navrch hostia, ale stav sa nemenil. V samostatných nájazdoch bol úspešný iba Marek Uram, ktorý ponad plece prekonal Laca. Slovan tak v Žiline zvíťazil najtesnejším rozdielom.

Hlasy trénerov:
Vladimír Hiadlovský (tréner Žiliny): "Diváci videli zaujímavé stretnutie. Ku cti našich hráčov patrí, že nezložili zbrane ani za stavu 1:4. Zápas dotiahli v riadnom hracom čase do remízového konca a bojovali až do posledného okamihu."
Zdeno Cíger (tréner Slovana): "Dlhšiu dobu sme mali zápas pod kontrolou. Potom sme urobili niekoľko chýb, dôkazom bol aj posledný gól po individuálnej chybe nášho hráča. Napriek tomu som rád, že sme dokázali bodovať. V zápase nechýbali pekné akcie a som rád, že sme ustáli viacero našich oslabení. Myslím si, že diváci videli zaujímavý hokej."



HK 36 Skalica - SkiPark MHK Kežmarok 1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Góly: 45. Kocák (R. Školiak) - 47. Bartečko (Gábriš, Šechný), 60. Šechný (Bartečko, Petrina)
Vylúčení: 5:11 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: J. Konc - Müllner, Jankovič, 3000 divákov
Zostavy:
Skalica: Rybár - M. Ivičič, Gula, V. Vlk, Priechodský, Škadra, Šille, Gründling, Škápik - Kocák, R. Školiak, Malík - Pálffy, J. Mikúš, D. Pašek - T. Višňovský, Horský, R. Hartmann - M. Hrtús, Hollý, Šátek
Kežmarok: Klempa - Strapko, Gábriš, Petrina, Brincko, Sadiki, Kall - Frank, Šechný, Bartečko, od 21. min Brejčák - Pavol Segľa, Palovčík, Zlocha - Martin Slovák, S. Pavličko, Drotár - Slaninák, P. Gajdoš, Bednár

Kežmarok premiérovo v zostave aj s Ľubošom Bartečkom začal duel v Skalici aktívne, domáci hokejisti nevedeli nájsť zbraň na obrannú líniu hosťujúceho tímu na čele s gólmanom Klempom. Prvá tretina priniesla viacero gólových šancí na oboch stranách, tie skalické počas presiloviek zneškodnil výborne chytajúci Klempa. "Zeleno-bieli" dokonca nevyužili ani dvojminútovú výhodu hrať o dvoch mužov na ľade naviac, keď na lavici hanby sedeli Brincko a Drotár. Na strane domácich sa následne vo výborných šanciach gólovo nepresadili Kocák, Mikúš a ani Pálffy.

Aj v druhom dejstve pokračovala strelecká mizéria oboch súperov. Svoje umenie predviedol aj brankár Rybár, ktorý spoľahlivo kryl strely Kalla, Zlochu a Pavlička. Skalica následne nepremenila ďalšiu presilovku o dvoch hráčov a domáci koncert nevyužitých príležitostí korunoval v 35. min Žigmund Pálffy, ktorý sa po peknej prihrávke od Pašeka rútil sám na Klempu. Na druhej strane nevyzrel na Rybára Zlocha a tretinu ukončila nevyužitá príležitosť Pálffyho. Prvého gólu sa diváci dočkali až v 45. min, keď spomedzi kruhov napriahol Kocák a nedal Klempovi šancu. Hostia na vyrovnanie potrebovali iba dve minúty, keď sa pri presilovke piatich proti trom presadil Bartečko. O platnosti gólu rozhodol hlavný arbiter až po porade s videorozhodcom. Sympatický výkon nováčika pokračoval aj v závere, keď Kežmarčania dokázali potrestať neefektivitu domáceho tímu v presilovkách, 41 sekúnd pred treťou sirénou sa po peknej kombinačnej akcii presadil Šechný a stanovil na konečných 1:2.

Hlasy trénerov:
Peter Oremus (tréner Skalice): "Takéto zápasy sa hrajú aj na 0:0 či 1:0. Za stavu 1:0 pre nás sme urobili neuveriteľnú chybu, dvaja mladí hráči sa nechali vylúčiť a súper to využil. Na 1:2 to bola opäť neuveriteľná chyba nášho obrancu, ktorý nepokryl hráča, ale samozrejme sa týmto nevyhovárame. Nevyužiť toľko presiloviek v dnešnom zápase je jednoducho nemysliteľné a keď šance nevyužijeme, tak ten zápas sme nemohli vyhrať. Súperovi gratulujem."

Ján Vodila (asistent trénera Kežmarku): "Proti rozbehnutej Skalici sme prišli hrať disciplinovaný hokej. Zápas od začiatku ukázal, že to bude fakt o disciplíne. Nechali sme sa príliš často vylučovať, čo sme nechceli, ale stalo sa to. Disciplína však zvíťazila, sme radi, že to takto dopadlo. Musím vyzdvihnúť výkon brankára Klempu, ktorý dnes podal vynikajúci výkon a rovnako nám pomohol Ľuboš Bartečko - prihrávkou a gólom. Sme radi, že sme tento zápas dotiahli do úspešného konca. Je to pre nás vzpruha do domáceho zápasu proti Nitre, kde chceme potešiť divákov atraktívnym hokejom."



HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 4:6 (3:1, 1:3, 0:2)
Góly: 1. Jabrocký (J. Halaj), 17. D. Vrbata (Turoň, Michal Segľa), 20. Jasovský (J. Halaj), 36. Jasovský (J. Halaj) - 12. A. Kollár (Poljaček, Fatyka), 27. Hanzal (Homer, Húževka), 29. Nemec (Poljaček, Urban), 32. Trochta (Malinský), 45. Kollár (Poljaček), 48. Kollár (Nemec)
Vylúčení: 8:8 na 2 min, navyše Homer na 10. min za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Jonák - Mášik, Valach, 2261 divákov
Zostavy:
Poprad:
Šimonovič - Michal Segľa, Turoň, Dora, Fabian, Korenko, Kasík, Čikovský - A. Kroták, Jarolín, D. Vrbata - J. Halaj, Jabrocký, Jasovský - D. Buc, Piatak, Marcel Haščák - J. Marcinko, Svitana, Lapšanský
Trenčín: Hála - Homer, Křetinský, Fatyka, Urban, Bobček, Malinský, Osina - M. Hanzal, Húževka, Čacho - Poljaček, A. Kollár, V. Nemec - Kútny, Kóňa, Marek Haščák - Radulay, Trochta, Baláž

V šlágri kola zaskočil vojakov už v prvej minúte rýchly gól Jabrockého. Stretnutie pokračovalo v rýchlom tempe a hostia, ktorí sa snažili vyrovnať, mali optickú prevahu, ktorú zužitkoval Kollár v početnej výhode o dvoch hráčov po učebnicovej prihrávke Poljačeka. Poprad odpovedal v 17. min gólom Vrbatu, ktorý vymietol šibenicu Hálovej brány. To však nebolo všetko.

V následnej presilovke pár sekúnd pred sirénou poslal kamzíkov do dvojgólového vedenia dorážajúci Jasovský. Do druhej tretiny nastúpili Popradčania už bez chorého Krotáka, ktorého nahradil v prvom útoku Marcel Haščák. A bol to práve tento útočník, ktorý sa v 25. min dostal k odrazenému puku a takmer zaskočil Hálu. Dukle sa v priebehu piatich minút podarilo dokonale otočiť skóre. Najskôr Homer pekne nahral Hanzalovi a ten po ľade znížil, aby z následnej akcie Nemec prekvapil Šimonoviča a vsietil tretí gól Dukly. To však ešte nebolo všetko. Vedúci gól Trenčína zaznamenal v 32. min Trochta.

Zraneniami zdecimovaní Podtatranci však zbrane ani zdaľeka nezložili a veľmi produktívny Jasovský svojim druhým gólom v zápase vyrovnal na 4:4. Súboju dvoch dosiaľ najlepších obrán ligy, ktorý sa zmenil na gólovú naháňačku, nechýbalo takmer nič, čo sa od špičkového zápasu očakáva. Popradskí diváci sa v druhej tretine bavili výborným hokejom, vývoj tretej tretiny ich však nepotešil. Tretie dejstvo síce začali aktívnejšie domáci, v dobrej šanci neskóroval Haščák a následne sa puk po Marcinkovej strele takmer dokotúľal do brány. Najznámejšie hokejové porekadlo nedáš-dostaneš platilo aj tentoraz.

V 45. minúte skončila nevinne vyzerajúca strela Fatyku s prispením Kollára v Šimonovičovej sieti. Slabý výkon popradskej defenzívy dokumentoval aj šiesty gól Trenčína, ktorý dal po dorážke Kollár. Domáci sa snažili, no dvojgólové manko súpera napriek viacerým šanciam už nedokázali dohnať.

Hlasy trénerov:
František Hossa (tréner Popradu): "Zápas sa pre nás vyvíjal veľmi dobre, ale na niektorých situáciách bolo vidieť, že tí chlapci niektoré súboje nedokorčulovali. Nehrali sme tak, ako v Martine a dôvod je jednoznačný - osem našich hráčov dnes nastúpilo s teplotami. Nie je to ospravedlnenie, ale je to skutočnosť, ktorá v tomto zápase bola. Ja môžem len poďakovať divákom a tým chlapcom, ktorí dohrali tento zápas, že bojovali. Trenčín využil schopnosti svojich hráčov, vedel využiť naše chyby a vyhral."

Antonín Stavjaňa (tréner Trenčína): "My sme šli do Popradu s defenzívnou taktikou, ale priebeh hry strhol oba tímy k veľmi náročnému hokeju. Za stavu 3:1 pre domácich sme už mali obavy o výsledok, ale v druhej tretine sme dali tri góly a náš tím to naštartovalo. Naši hráči mali dnes obrovskú chuť do stretnutia a vychádzali nám situácie, ktoré nám v predošlých zápasoch až tak nešli. Myslím, že sme dnes zvíťazili zaslúžene."



MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK VSR SR 20 7:4 (2:2, 2:2, 3:0)
Góly: 10. Richard Huna (Róbert Huna, Grman), 18. M. Školiak (Marek Hovorka, Pupák), 38. Grman (M. Školiak, Richard Huna), 38. Kövér (Rehák, Bulík), 48. Kriška (M. Školiak, Grman), 55. Richard Huna (Róbert Huna, Kriška), 58. Richard Huna (Holečko, Zúbek) - 8. Češík (Mikula), 14. Havlíček (Češík, Mikula), 21. Češík (Havlíček), 40. Čaládi (Marek Slovák, M. Bališ)
Vylúčení: 7:6 na 2 min navyše: Dulák (HK VSR SR 20) na 5 min plus trest v hre za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 3:2, oslabenia: 0:1, rozhodovali: Pavlovič - Mihajlo, Vojtek, 1240 divákov
Zostavy:
L. Mikuláš: J. Laco (21. Falter) - Petran, M. Školiak, M. Grman, D. Rehák, Rúfus, M. Droppa, Hyben - Kriška, Róbert Huna, Richard Huna - Kövér, Holečko, Bulík - Pohanka , Marek Hovorka, Pupák - Lopuski, Kuric, F. Zúbek - M. Oravec
HK VSR SR 20: Hiadlovský - M. Bališ, Beňa, M. Kozák, J. Mikuš, Ďaloga, Zukal, Krajčík, Dulák - Čaládi, Marek Slovák, Smotrila - Mikula, Češík, Havlíček - M. Jurík, O. Ďuriš, Suja - J. Molnár, Mertel, Jančovič

Liptáci začali pod vedením novej trénerskej dvojice Majdek - Záruba zhurta a už v 2. min strelili gól, ten však pre posunutú bránku hlavný rozhodca neuznal. Slovenskí mladíci sa postupne otriasli, vystrkovali rožky a na konci 8. min udreli. V oslabení vyšiel dvojici Mikula - Češík brejk a bolo 0:1. Hráči Liptovského Mikuláša o necelé dve minúty odpovedali rovnakou mincou, keď po spolupráci s bratom Róbertom sa tešil z gólu Richard Huna. Elitná mikulášska formácia tak prerušila dlhé čakanie na svoj prvý tohtosezónny gól. Domáce publikum opäť zamrzlo v 14. min, keď hostí dostal do vedenia Havlíček. To už domáci Kuric skákal na ľad z trestnej lavice.

V 18. min prepálil mladého Hiadlovského od modrej M. Školiak - 2:2. Slovenskej juniorke vyšiel raketový nástup do druhého dejstva, keď biliardovú akciu premenila na gól agilná dvojica Havlíček - Češík. Z domácej bránky sa porúčal Laco, ktorého nahradil Falter. Zaskočení Mikulášania sa predlhé minúty hľadali, v 29. min mali ruky nad hlavami, ale opäť predčasne, gól dosiahli totiž podľa názoru rozhodcov vysokou hokejkou. Vyrovnanie priniesla až presilovka, počas ktorej strela obrancu Grmana preletela až do bránky - 3:3. Neubehla ani minúta a Kövér priklonil misky váh opäť na domácu stranu, no 10 sekúnd pred druhou sirénou sa počas dvojnásobnej presilovky tešil z gólu kapitán hostí Čaládi.

Úvodná desaťminútovka záverečného dejstva bola čakaním - kto z koho. Osudovú chybu spravil obranca juniorského výberu M. Dulák, ktorý nešetrne fauloval Kövéra, mikulášskeho útočníka vyniesli na nosidlách na pozorovanie s podozrením na otras mozgu. V päťminútovej presilovke sa presadil kapitán Kriška. V 55. min poistil vedenie domácich Richard Huna, ktorý o 3 minúty neskôr zavŕšil svoj hetrik a premiérové víťazstvo Liptákov v novej sezóne.

Hlasy trénerov:
Ján Majdek (tréner Lipt. Mikuláša):
"Hrali sme to, čo sme si predsavzali, až na obrovské chyby v obrane, po ktorých sme vlastne z ničoho v úvodnej tretine dvakrát inkasovali. Mladý súper odviedol naozaj sympatický výkon. Pozitívom z našej strany je sedem strelených gólov, na druhej strane štyri v našej sieti, to je priveľa."

Štefan Mikeš (tréner HK VSR SR 20): "Tento dobrý duel bol pre nás ďalším krokom dopredu. Mali sme vydarený nástup, ešte po dvoch tretinách bolo 4:4. Do rozhodujúceho dvojnásobného oslabenia, v ktorom padol víťazný gól domácich, môžeme byť maximálne spokojní, potom sme už samozrejme nemali sily na zvrat. Napriek tomu, že konečný výsledok je pre nás krutý, som presvedčený, že ešte riadne potrápime nejedného súpera."



HK Ardo Nitra - HC Košice 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Góly: 15. Ľ. Kolník (T. Chrenko), 24. Ľ. Kolník (M. Chrenko), 40. Vozdecký (I. Dornič, Špila) - 4. I. Droppa (Špelda, S. Gron), 40. I. Droppa (Kmiť)
Vylúčení: 6:8 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Reibert - Tvrdoň, Brath, 2905 divákov
Zostavy:
Nitra:
Kondrád - R. Lukas, Vojta, Suur, Špila, B. Majeský, Galko, Pelikovský, Socha - M. Kováčik, T. Chrenko, Ľ. Kolník - I. Dornič ml., Lipiansky, Vozdecký - G. Saliji, M. Štefanka, M. Chrenko - J. Ručkay, Raček, H. Ručkay
Košice: Lipovský - I. Droppa, Špelda, M. Šterbák, Javín, Valentín, Jendek, Kledrowetz, Mocek - S. Gron, Macho, Kmiť - Jenčík, Juraj Faith, Bartoš - Michal Miklík, Ščurko, M. Bartánus - Michal Lukáč, Pleva

Už v tretej minúte si sadli na trestnú lavicu dvaja domáci hráči. To Košičania využili, keď Droppa strelou od modrej otvoril skóre zápasu. Vyrovnanie prišlo v 15. minúte, po prihrávke Chrenka umiestnil puk do horného rohu Lipovského brány strelec Kolník. Táto dvojica sa postarala aj o vedúci gól Nitry, keď po strele Chrenka v 24. minúte doklepol puk do siete Kolník. V poslednej minúte druhej časti stretnutia inkasovali hostia tretíkrát, keď Vozdecký obišiel bránu Košíc a bekhendom zasunul puk do brány. Na to padol gól aj na opačnej strane, keď strela Droppu spomedzi kruhov skončila za Konrádovým chrbtom. V 48. minúte mohol Lipiansky potvrdiť vedenie Nitry, no v presilovke trafil žrdku košickej brány. V 56. min zastavili M. Chrenka v dobrej pozícií betóny brankára Košíc Lipovského. Hosťom napokon nepomohol ani oddychový čas a odvolanie brankára a tak Nitra vyhrala 3:2.

Hlasy:
Rostislav Vlach (tréner Nitry): "Bol to veľmi výborný zápas. Nitra chcela zlomiť sériu porážok. Celé mužstvo hralo veľmi dobre, skvelý bol brankár Konrád a výrazne nám pomohla aj podpora divákov."

Anton Tomko (asistent trénera Košíc): "Diváci videli veľmi dramatické stretnutie. My sme išli skoro do vedenia, ale Nitra troma gólmi otočila skóre. Dali sme ešte kontaktný gól, ale napokon sme odišli z Nitry bez bodov."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?