Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.10.2007 18:00 | Prominenti

Lesbičky zo SuperStar: V živote sme si už vytrpeli! Netúžime po mužoch!

Lesbičky zo SuperStar: V živote sme si už vytrpeli! Netúžime po mužoch!
BRATISLAVA - Žijem už iba pre deti! Michaela (28), ktorá žije spolu so svojou priateľkou Soničkou (35) v jednej domácnosti už štyri roky, to v živote nemali ľahké.

No viac si vytrpela Soňa, ktorá v detstve nepocítila rodičovskú lásku, v dospelosti jej zlyhalo manželstvo a musela dať svoje štyri deti do ústavnej starostlivosti. "Doma sme so súrodencami nezažili rodičovskú lásku. Otec nám zomrel a matka je duševne chorá. Vychovávala nás babička, ktorá bola veľmi dobrá, ale aj veľmi prísna," zaspomínala na svoje detstvo Soňa a ďalej pokračovala smutným hlasom." Jedného dňa som sa zoznámila so svojím ex, lenže manželovi sa nechcelo pracovať, bil ma a robil mi zle, nedalo sa s ním už viac žiť.

Až prišiel deň, kedy som nemala pre deti nič, ani na chleba a bola som nútená dať ich do ústavnej starostlivosti s tým, že raz, keď budem mať pre nich ubytovanie, tak ich vyberiem," zroneno rozpráva matka štyroch detí. Soňa ako sama priznáva žila s mužom len kvôli deťom, chcela, aby mali rodinu, aby nevyrastali ako ona, bez rodičovskej lásky. Nakoniec od muža odišla a dúfala, že príde nový začiatok. "Je mi to ľúto, mám ten život dosť pokašlaný, trpký, žijem pre tie decká, ale sme dve baby, tak im nedokážeme vytvoriť až takú rodinu, ale čo môžem, to im dám.

Chodím za nimi, zanesiem im, čo potrebujú," rozpráva Soňa, ktorá je ešte stále vydatá, lebo nemá peniaze na rozvod. Soňa a Miška sa stretli v práci, kde upratovali. Polroka spolu chodili a potom sa rozhodli, že budú spolu žiť. Sú spolu štyri a pol roka, sú šťastné a ako priznali, mužov k životu nepotrebujú. Jej štyri deti sú v ústavnej starostlivosti, traja najmenší sú v Holiči a najstaršia sedemnásťročná je v Zlatých Moravciach. "Najmladšia Dianka (10) bola tiež v Holiči, ale teraz je v Karlovej Vsi v škole pre nevidiacich. Nevidí na jedno očko, ale ináč je nadaná, spieva, tancuje, hrá na klavíri a učí sa na samé jednotky.

Spievala aj s Desmodom," hrdo chváli dcéru matka, ktorá s deťmi trávi každý víkend, pretože kvôli práci viac nemôže. "Moja rodina s našim vzťahom nesúhlasi, Miša ma po pol roku zoznámila so svojou rodinou, tí ma majú radi. Muž sa s deťmi ani nestretáva, ani im nenapíše na sviatok, jednoducho nič. Deti by som mohla mať hneď doma, keby som mala podnájom, zohnať ho je však náročné," sklamane dodala Soňa, ktorá je so svojim lesbickým vzťahom nad mieru spokojná. var div = document.getElementById('div_2'); var a = div.getElementsByTagName('A'); a[1].onclick = function() { return false }; var imgs = div.getElementsByTagName('IMG'); for (i = 0; i < imgs.length; i++) { imgs[i].oncontextmenu = function() { return false }; imgs[i].galleryimg = 'no'; }

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily