Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2007 22:31 | Šport | Hokej

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3
BRATISLAVA - V predohrávke 28. kola hokejovej Slovnaft extraligy sa stretli HK Aquacity ŠKP Poprad a Dukla Trenčín, ktorého výsledok je 2:3 (1:2, 1:0, 0:1).

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3 (1:2, 1:0, 0:1) Góly: 9. Marcel Haščák (Kasík, Michal Segľa), 27. Marcel Haščák (Martin Segľa) - 10. Kollár (V. Nemec), 11. Bobček (Pardavý), 58. Kollár (Hanzal, V. Nemec) Vylúčení: 8:10 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Minář (ČR) - Valach, Gajan, 1406 divákov

Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kasík, Michal Segľa, Dora, Fabian, Bambúch, Korenko, Turoň, P. Bakoš - A. Kroták, Jarolín, J. Marcinko - Jabrocký, Halaj, Buc - Marcel Haščák, E. Piatak, Martin Segľa - P. Svitana, Lapšanský, Ficko
Trenčín: Hála - Homer, Křetinský, Fatyka, P. Mikuš, Malinský, Bobček, Osina, Trefný - Čacho, Marek Haščák, Pardavý - S. Saliji, Kollár, V. Nemec - Hanzal, Kóňa, V. Kútny - L. Ružička, Kubrický, Radulay

Zápas v búrlivej atmosfére poňali v úvode oba kolektívy v útočnom duchu. Prvú vážnejšiu príležitosť si vypracoval domáci štvrtý útok, ale Hála blafák Lapšankého bravúrne vystihol. V deviatej minúte sa však po presilovkovom signáli domáci Marcel Haščák nemýlil a bolo 1:0. Trenčín odpovedal rovnakou mincou a Kollár takisto v presilovke vyrovnal.

Avšak ani nie minútu na to už Dukla viedla zásluhou tvrdej strely Bobčeka. Prvé príležitosti v druhej časti hry sa zrodili v presilovke Trenčína. Najskôr Dukla nevyužila dobrú šancu, aby z následného protiútoku neskóroval Jabrocký. Takmer v polovici stretnutia však z nevinnej akcie profitovali domáci, Segľa našiel Haščáka a ten sa znovu nemýlil. Hneď z následnej akcie blafákom neprekabátil Hálu Kroták.

Hra sa upokojila a tak ubudlo aj z gólových šancí na oboch stranách. Trenčania sa mohli ujať vedenia na začiatku tretej dvadsaťminútovky, no nestačilo im ani 68 sekúnd presilovkovej výhody o dvoch hráčov. "Kamzíci" takisto chceli nakloniť misky váh na svoju stranu, ale Hála bol proti. Ako sa blížil koniec stretnutie, obe mužstvá zapli na vyššie obrátky a bavili divákov. Trenčín rozhodol o osude zápasu tri minúty pred koncom tretej tretiny, keď sa po závare v popradskom obrannom pásme tešil z druhého gólu v zápase Kollár.

Hlasy:

František Hossa (tréner Popradu): "Hlavne v tretej tretine sme to mali uhrať na remízu a v predĺžení sa to mohlo rozhodnúť v náš prospech. My sme však urobili základné chyby ako taktické, tak aj individuálne. Trenčín má skúsených hráčov a tí rozhodli. My máme stále zdravotné problémy, veď v každom zápase strácame hráča. Pomaly nebude mať kto hrať."

Július Pénzeš (asistent trénera Trenčína): "V prvej tretine sa mužstvá oťukávali, každý čakal, čo urobia včerajšie náročné zápasy. My sme z toho vyťažili, dostali sme sa do vedenia, ale v druhej tretine sme poľavili v aktivite, čo Poprad využil a vyrovnal. V tretej tretine to už bola hra vabank. Ku koncu zápasu sme mali viac šancí, dali gól a zaslúžene

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo