Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.10.2007 12:57 | Prominenti

VIDEO: Britney prišla o synov

VIDEO: Britney prišla o synov
  Aktualizované LOS ANGELES - Zničujúci životný štýl Britney Spears priniesol dávno očakávané dôsledky. Sudca jej v pondelok nariadil odovzdať svojich dvoch synov do opatery otca - jej bývalého manžela Kevina Federlina.  

Ako dôvod uviedol sudca jej "drogovo-alkoholový životný štýl". Sudca losangeleského vyššieho súdu Scott M. Gordon v pondelok rozhodol o tom, že od stredy sa bude o dvojročného Seana Prestona a ročného Jaydena Jamesa "až do ďalšieho rozhodnutia súdu" starať Federline.

Nariadenie vyplynulo z bližšie nešpecifikovaného vyhlásenia Federlinových právnych zástupcov, pričom pojednávanie sa konalo za zatvorenými dverami. Sudca neuviedol dôvod, prečo sa napokon rozhodol pre zmenu opatrovníctva detí a nariadil, aby všetky prepisy pojednávania zapečatili.

Na septembrovom pojednávaní sudca Gordon nariadil Britney Spears podrobovať sa pravidelným testom na drogy a spolupracovať s "rodičovským trénerom", ktorý by mal ju a jej exmanžela naučiť ako vychovávať deti. "Na základe predložených dôkazov, súd zistil, že u navrhovateľky je naďalej návyk na časté a pokračujúce užívanie alkoholu a kontrolovaných liekov," uviedol vtedy v rozsudku.

Gordon okrem iného prikázal 25-ročnej Spears i 29-ročnému Federlinovi dokončiť program "rodičovstvo bez konfliktov" a dodal, že obaja sa musia zdržať hanlivých poznámok na toho druhého. Svoje najdôraznejšie požiadavky si ale nechal pre Spears, ktorá po dokončení odvykacej liečby v marci niekoľkokrát pritiahla pozornosť svojím nevhodným správaním - fotografi ju často prichytili ako sa divoko zabáva s problémovou Paris Hilton, niekoľkokrát ju odfotili bez spodnej bielizne, nasledovala odvykacia kúra, neskôr si vyholila hlavu, napadla paparazziho, vyhodila zamestnancov alebo sa pred fotografmi vyzliekla do spodnej bielizne, keď zrazu dostala chuť zaplávať si v oceáne.

V júli sa stala terčom posmechu pre "playbackové vystúpenia" v juhokalifornských nočných kluboch a v septembri si vyslúžila hanbu na udeľovaní MTV Video Music Awards, kde okrem iného šokovala nevhodným kostýmom a neznalosťou textu vlastnej piesne. V pondelok 17. septembra s ňou navyše len po vyše mesiaci rozviazala zmluvu manažérska firma a výpoveď dala aj jej rozvodová právnička Laura Wasser. Navyše len niekoľko dní po poslednom pojednávaní o deťoch sa Britney zase ocitla na titulných stránkach bulváru, keď ju obvinili z úteku z miesta nehody a jazdy bez platného vodičského preukazu. Nehoda sa stala ešte v auguste, keď Britney narazila do cudzieho vozidla a po skontrolovaní škôd na svojom aute z miesta činu odišla.

Podľa newyorského rozvodového právnika Raoula Feldera mohli byť práve tieto udalosti dôvodom pondelkového rozhodnutia sudcu. "Šoférovala bez vodičského oprávnenia a v aute mala dieťa. Môžete odložiť bokom odvykacie liečby i vyholenú hlavu, ale toto?" komentoval udalosti Felder. Losangeleský rozvodový právnik Connolly Oyler dokonca uviedol, že ho prekvapuje, že Britney deti nevzali už skôr. Podľa neho sudca zvyčajne vezme deti z domácnosti hneď, ako rodičom nariadi pravidelné drogové testy. Napriek tomu podotkol, že Spears ešte môže deti získať späť, ak si najme dobrého poradcu a zmení priateľov.

Spears a Federline vedú súdny boj o synov už takmer rok. Žiadosť o rozvod podala speváčka 7. novembra 2006 - len dva roky po sobáši (18. septembra 2004). Napriek tomu, že rozvod definitívne uzavreli 30. júla 2007, o deti bojujú ďalej. Federline žiada väčší podiel na starostlivosti o deti. Pár by sa mal pred súd vrátiť 3. októbra.




 

110785

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!