Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Magazin EVA

Do hodiny ho máte na stole: Vyrobte si domáce Raffaello!

Do hodiny ho máte na stole: Vyrobte si domáce Raffaello!
Raffaello patrí medzi obľúbené cukrovinky na celom svete.

Ak ste si mysleli, že výroba domáceho Raffaella je veda, prekvapíme vás. Postup je jednoduchý, výsledok na nerozoznanie od originálu a čo je najlepšie, s naším receptom to zvládnete, aj keby ste nikdy predtým varechu v ruke nedržali.

Budete potrebovať:

½ plechovky salka

250 g strúhaného kokosu

+kokos na obaľovanie

50 g ovsených vločiek

1 lyžičku vanilkového extraktu

Mandle podľa potreby

3 obrázky v galérii Vtlačte mandľu a dotvarujte guľku.

Postup:

1. Kokos zmiešajte so salkom, s ovsenými vločkami a s vanilkovým extraktom. Vyformujte jednotnú hmotu, ktorú odložte približne na 15 minút do chladničky.

 

2. Zo stuhnutej hmoty následne vytvorte guličky, do ktorých zapracujte mandľu. Obaľte v kokose a hotové Raffaello vložte do papierových košíčkov.

 

3. Guličky odporúčame uskladňovať v chladničke, no pred maškrtením ich nechajte aspoň pol hodinku odstáť pri izbovej teplote. Oplatí sa. 😋

3 obrázky v galérii Kto by odolal?

Čítajte viac o téme » Domáce recepty, Tipy a triky

Autor: Redakcia Eva

NEPREHLIADNITE
Hotové umelecké diela: Uverili by ste, že sú všetky z čokolády?!
Fantastický letný cheesecake: Na jeho prípravu potrebujete len 3...
Zoštíhľujúci hit letnej sezóny: Dôkladne sa pripravte a zabaľte!
Jedzte lepšie: Táto chutná studená polievka vás dostane, určite si...
TOP domáce zábaly za pár centov: Zbavia vás tuku aj celulitídy!

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×