Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Magazin EVA

Do hodiny ho máte na stole: Vyrobte si domáce Raffaello!

Do hodiny ho máte na stole: Vyrobte si domáce Raffaello!
Raffaello patrí medzi obľúbené cukrovinky na celom svete.

Ak ste si mysleli, že výroba domáceho Raffaella je veda, prekvapíme vás. Postup je jednoduchý, výsledok na nerozoznanie od originálu a čo je najlepšie, s naším receptom to zvládnete, aj keby ste nikdy predtým varechu v ruke nedržali.

Budete potrebovať:

½ plechovky salka

250 g strúhaného kokosu

+kokos na obaľovanie

50 g ovsených vločiek

1 lyžičku vanilkového extraktu

Mandle podľa potreby

3 obrázky v galérii Vtlačte mandľu a dotvarujte guľku.

Postup:

1. Kokos zmiešajte so salkom, s ovsenými vločkami a s vanilkovým extraktom. Vyformujte jednotnú hmotu, ktorú odložte približne na 15 minút do chladničky.

 

2. Zo stuhnutej hmoty následne vytvorte guličky, do ktorých zapracujte mandľu. Obaľte v kokose a hotové Raffaello vložte do papierových košíčkov.

 

3. Guličky odporúčame uskladňovať v chladničke, no pred maškrtením ich nechajte aspoň pol hodinku odstáť pri izbovej teplote. Oplatí sa. 😋

3 obrázky v galérii Kto by odolal?

Čítajte viac o téme » Domáce recepty, Tipy a triky

Autor: Redakcia Eva

NEPREHLIADNITE
Diétne peklo! 8 jednoduchých videoreceptov na HRIEŠNE DOBRÉ sladkosti
3 fantastické jedlá bez cukru aj s tabuľkou výživových hodnôt
Skolila vás nepríjemná choroba? S týmito potravinami ju môžete spoľahlivo...
Tieto potraviny do chladničky nepatria: Koľké z nich sú v tej vašej?
Robíte týchto 5 fatálnych chýb aj vy? Odteraz si dávajte pozor...

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×