Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Magazin EVA

Šalvia je zázračná bylinka: Napadlo by vám, že sa môže vyprážať?

Šalvia je zázračná bylinka: Napadlo by vám, že sa môže vyprážať?
Výsledkom budú chrumkavé a aromatické lístočky.

Hovorí sa, že "kto šalviu pestuje, smrti sa vzďaľuje" pre jej priaznivé účinky.

 

Šalvia je magická bylinka. V čaji, v zábaloch, v jedle. Napadlo by vám, že sa môže úspešne vyprážať?

Dajte si ich napríklad na zemiaky pečené v šupe, plus ich prelejte maslom, ktoré zostalo z vyprážania.

Táto pochutina znie možno zvláštne, ale dokáže krásne dochutiť aj bežné cestoviny. Netreba na to veľa. Stačí na panvici rozohriať asi 20 gramov masla, položiť naň vyrovnané listy šalvie a nechať ich osmažiť maximálne 15 sekúnd z každej strany. Výsledkom budú chrumkavé a aromatické lístočky.

 

Dajte si ich napríklad na zemiaky pečené v šupke, plus ich prelejte maslom, ktoré zostalo z vyprážania. A nebojte sa hľadať ďalšie jedlá, ktoré môžete touto výnimočnou pochutinou korunovať.

Čítajte viac o téme » Chudnutie a cvičenie, Domáce recepty, Krása a zdravie žien

Autor: Redakcia Eva

NEPREHLIADNITE
TOP domáce zábaly za pár centov: Zbavia vás tuku aj celulitídy!
Ako schudnúť a opeknieť? Jednoduchý spôsob, ako to stihnúť ešte toto leto!
Celulitída je strašiak a neobišla ani celebrity: Tieto dámy ju však hrdo...
Pribrali ste? Znie to hrozne, ale zodpovedná za to môže byť vaša kamoška!
Čo sa stane s vaším telom, ak zjete každý deň jednu uhorku?

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×