Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2007 16:00 | Prominenti

Soňa Müllerová o exmanželovi: Fungujeme spolu ako rodičia

Soňa Müllerová o exmanželovi: Fungujeme spolu ako rodičia
BRATISLAVA - Sympatická moderátorka Soňa Müllerová (45) sa so spevákom Richardom Müllerom (46) rozviedla pred šiestimi rokmi.

Po takmer pätnástich rokoch spolužitia sa vtedy aj s deväťročným Filipom a o tri roky mladšou Emou presťahovala do Bratislavy. Televízna hviezda sa do svojej minulosti nerada vracia a nerada o nej hovorí. Novému Času však v exkluzívnom rozhovore porozprávala aj o tom, aký je známy spevák otcom a ako vychádza so svojimi dospievajúcimi deťmi ona.

Aký je vzťah vášho exmanžela k deťom? Nebojíte sa ich k nemu púšťať? Nie, nemám strach. Ak by som ho mala, tak by som s ním deti nepustila. Určite majú skvelý vzťah a Richard ich veľmi ľúbi. Pre mňa je dôležité to, že sa od neho deti vrátia spokojné. To, čo je medzi nimi, je ich. Ja mám potrebnú spätnú väzbu a som spokojná.

Vyrovnali sa deti s vaším rozvodom, alebo vám toto rozhodnutie dodnes vyčítajú? Deti majú stále svojich rodičov. My sa o tej situácii rozprávame. Ale už sú vo veku, keď si žijú svoj život a od rodičov sa už postupne odkláňajú.

Ako často sa vaše deti s Rišom stretávajú? Podľa dohody. Závisí to aj od Richardových aktivít. Či je tu, alebo v zahraničí.

Ema mala spevácke ambície po otcovi. Ešte stále túži byť speváčkou? Áno, mala ambície, vie spievať a spieva veľmi pekne. Chodila aj k hlasovej pedagogičke, ale spontánne prestala a teraz sa venuje tancu.

Ak máte s deťmi nejaký výchovný problém, riešite ho aj s Richardom? Samozrejme. Tak to bolo vždy a je to tak aj teraz. Iné je to len v tom, že ja som za ne právne zodpovedná a žijem s nimi. S Richardom sa však o tom rozprávame a snažíme sa, aby to bolo vždy v prospech detí.

A ako po šiestich rokoch porozvode vychádzate s Richardom vy? Korektne, ako rodičia. Vieme si spolu odkomunikovať isté veci. Je to vzťah na úrovni medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa rozišli a majú spoločné deti, o ktoré sa musia postarať a pustiť ich do života. Ja náš vzťah hodnotím ako dobrý.

Je možné, že by ste ešte niekedy spolu tvorili pár? Určite nie. Medzi nami je iba rodičovský vzťah.

Stretávate sa spolu? Nie. Len pri oficiálnych príležitostiach, keď deti majú sviatok.

Ako ste vnímali nedávne komplikované obdobie vášho exmanžela a ako to vnímali deti? K tomuto sa nebudem vyjadrovať.

Vaše deti sú v azda najťažšom období života. Filip má 17 a Ema 14 rokov. Aký máte s nimi vzťah vy? Je to také kolísavé. Puberta robí svoje a vieme, aké to je. Nálady sa striedajú. Syn je na štúdiách v Texase, takže sme s Emou samy. Keď je v pohode, tak máme dobrý vzťah a keď nie, tak ma odmieta a je ku mne nesmierne kritická. Snažím si však vždy udržať status matky a musím to byť ja, kto jej určuje smer. Dovolím jej veľa, ale musí vedieť, kde sú hranice.

Dôveruje vám dcéra a zverí sa vám? Keď z nej niečo ťahám, nikdy sa nič nedozviem. No keď jej poskytnem nejakú spoločnú aktivitu, začne sa uvoľňovať a spontánne mi rozpráva o svojich veciach.

A čo Filip? Filip je preč. Sme spolu v kontakte len telefonicky a mailom. Pravdupovediac, neviem, ako tam určité veci zvláda, lebo je príliš hrdý na to, aby hovoril o smútkoch, ktoré má za rodinou. Je tvrdý a veľmi hrdý typ chlapca. To má po Richardovi.

Máte aj nejakú spriaznenú dušu v okruhu svojich blízkych? Muža, o ktorého sa môžete oprieť? Nechcem o tom hovoriť. Viete, ja som ten rozvod prežívala takmer v priamom prenose a vtedy som si povedala, že svoj ďalší súkromný život sa budem snažiť uchrániť od toho, aby ho sledovali médiá.

ROZDELILA ICH NEVERA? Richard a Soňa Müllerovci sa rozviedli v novembri 2001 po 15 rokoch manželstva, pričom návrh na rozvod podala Soňa. Na vine bol s najväčšou pravdepodobnosťou hudobníkov bohémsky život - experimentovanie s drogami či vyzliekanie sa na koncertoch. „Myslím si, že odišla kvôli mojim excesom, neverám, klamstvám,“ pripustil vtedy sám spevák. V súčasnosti sa Rišo stretáva s českou podnikateľkou Vandou Wolfovou, Müllerovej meno sa istý čas spájalo s odborníkom na výživu Igorom Bukovským.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície