Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2007 23:32 | Prominenti

Poznáme desať postupujúcich, finále sa môže začať!

Poznáme desať postupujúcich, finále sa môže začať!
BRATISLAVA - Tri týždne sme v SuperStar sledovali počínanie si 22 semifinalistov, ich úspechy, nepresvedčivé výkony či smútok pri rozhodnutiach. V troch vyraďovacích kolách mohli diváci postupne rozhodnúť o tom, kto bude tvoriť finálovú desiatku.

Dnes sa spevákom a speváčkam malo toto dlhé snaženie pretaviť v očakávaný a vytúžený postup medzi elitu. Po víkendových vystúpeniach sme však potrebovali vedieť ešte štyri mená, ktoré mali podľa pravidiel súťaž opustiť. Ako prvá začala „loviť“ moderátorka Adela medzi chlapcami. Ešte predtým si porotcovia skúsili zatipovať, pre koho z nich ostanú brány finále zatvorené. Jedno meno sa medzi ich tipmi objavilo trikrát – Tomáš Buranovský. Podľa nich nepodával až také presvedčivé výkony, i keď Lacovi Lučeničovi sa páčila jeho angličtina.

Práve Lučenič si ako ďalšieho na vypadnutie vedel predstaviť Filipa Lenárta, najmä preto, že „by dosť vytŕčal“. Dare Rolins sa najmenej pozdávali obaja Tomášovia – Buranovský i Krak. A Paľo Habera si už k spoločnému kandidátovi poroty na odchod zo súťaže priradil aj Michala Chrenka, a to hlavne pre to, že vraj „nepatrí až tak na pódium“. Najviac si to „odniesol“ aj tak jeden z najväčších favoritov na celkový triumf Marcel Berky, ktorého si k sebe Adela zavolala až dva razy po sebe. Najprv, keď oznámila, že prvým vyradeným dnes večer je Tomáš Buranovský a potom, keď poslala domov i šoumena Filipa Lenárta, teda tipy Laca Lučeniča.

Tomáš a Filip napokon neodolali a zaspievali publiku a divákom aj labutiu pieseň. Tomáš s výrazne roztraseným hlasom a Filip si viac ako spev vybral hádanku, ktorú položil všetkým, aby nad ňou premýšľali: „Ako sa povie rozkazovací spôsob od slova rásť.“ Vskutku netradičný epilóg od známeho “skokana do fontány“. Podobne ako bol Tomáš Buranovský medzi chlapcami, tak isto sa horúcim adeptom na vypadnutie u poroty stala Alex Zeleznikova u dievčat. Paľo Habera s Lacom Lučeničom si k nej do dvojice vybrali aj Katarínu Smolinskú. Obe v týchto semifinálových kolách o svojich kvalitách veľmi nepresvedčili, takže výber porotcov sa dal očakávať. Dara Rolins však rozhodnutie videla inak.

Prekvapujúcim označením Barbary Šulíkovej najlepšie predvídala dianie, ktoré malo nasledovať. Pyco nezdržiaval a potvrdil, že na základe diváckeho hlasovania sa so súťažou rozlúčili Katarína Smolinská a Barbara Šulíková, ktorá už svoje „rockerstvo“ nestihla predviesť. Slovensko sa dozvedelo mená desiatich finalistov, ktorí sa v tématicky zameraných nedeľňajších večeroch budú uchádzať o hlasy divákov a priazeň poroty. Medzi nimi je totiž aj tretia slovenská SuperStar. Sú to:
Tomáš Krak, Róbert Šimko, Marcel Berky, Martin Konrád, Michal Chrenko, Viera Berkyová, Ivana Kováčová, Alex Zelezniková, Natália Hatalová a Dominika Mirgová.

Posledné semifinále: Boj o finálové miestenky vrcholí! >>
Sedem talentovaných dievčat: Ktorá z nich sa prespieva do finále? >> var div = document.getElementById('div_2'); var a = div.getElementsByTagName('A'); a[1].onclick = function() { return false }; var imgs = div.getElementsByTagName('IMG'); for (i = 0; i < imgs.length; i++) { imgs[i].oncontextmenu = function() { return false }; imgs[i].galleryimg = 'no'; }

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Vretenica rožkatá je jeden z najjedovatejších hadov v Európe (ilustračné foto).
Strach na juhu Chorvátska: Na ľudí útočia jedovaté hady!
(ilustračná fotografia).
Rusi tvrdia, že Ukrajina odpálila rakety na Krym: Rozsah útoku nie je známy
Foto
Juraj Sagan o zákulisí úspešnej rodiny i synovcovi Marlonovi: Baví ho cyklistika, môže byť klavirista
V nasledujúcich dňoch nás čaká premenlivé počasie.
Dážď a vietor s nami riadne zamávali: Zažijeme cez VÍKEND krásne májové počasie?
Trnava, Slovakia - March 31, 2016: Western Slovak Museum in Trnava in western Slovakia. Tower of a church can be seen behind the building.
Váš Tip
Za touto relikviou prišlo do trnavského múzea viac ako 1300 návštevníkov: Pozrite sa na tú nádheru!
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Oslava 1. mája bola úplná katastrofa: Politici ho oslávili každý zvlášť, tak by to však byť nemalo!
M. R. Štefánik
Od úmrtia Štefánika uplynulo už 105 rokov: Poznáte ho dokonale? Otestujte sa!
(ilustr. foto)
Rakúske úrady vyšetrujú sériu útokov proti Svedkom Jehovovým: Toto urobili jednému z veriacich!
Šéf Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Generálny riaditeľ WHO apeluje na uzavretie celosvetovej dohody: Čoho sa má týkať?
Americký prezident Joe Biden.
Šéf Bieleho domu prijme jordánskeho kráľa: Témou ich rozhovoru bude Blízky východ
Ilustračné foto
V krajine našli tri telá na odľahlom mieste: V rovnakej oblasti sa stratili ľudia! Komu pozostatky patria?
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Delegácia Hamasu mieri do Káhiry: Chcú rokovať! O čom sa chcú baviť?