Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.10.2007 14:44 | Šport | Futbal

O Hološka sa zaujíma Werder Brémy

O Hološka sa zaujíma Werder Brémy
MANISA - O slovenského futbalového reprezentanta a hráča tureckého účastníka najvyššej súťaže Vestel Manisaspor Filipa Hološka sa intenzívne zaujímajú aj iné zahraničné kluby.

Dvadsaťtriročného rodáka z Piešťan sledovali pred mesiacom v domácom ligovom dueli s Trabzonsporom (1:1, Hološko strelil jediný gól Vestelu, po druhej žltej karte však musel v 55. min opustiť ihrisko, pozn.) zástupcovia slávneho Juventusu Turín. Okrem talianskeho veľkoklubu sa už začiatkom septembra hovorilo o odchode bývalého hráča Trenčína a Liberca do tímu vlaňajšieho vicemajstra z krajiny polmesiaca - istanbulského Besiktasu. O angažovanie Hološka sa údajne pokúšal aj francúzsky tím Paríž St. Germain.

Turecké zdroje prinášajú teraz aktuálne informácie, že rýchlonohý slovenský útočník je vraj aj v hľadáčiku ďalšieho renomovaného klubu - Werderu Brémy. Nemecký bundesligista figuruje po 11. kole na 3. mieste s 21 bodmi za Bayernom Mníchov (27) a SV Hamburg (23). Werder, ktorý je účastníkom Ligy majstrov 2007/08 (v základnej C-skupine mu patrí po treťom kole 3. miesto za Realom Madrid a Olympiakosom Pireus), bude po "čerstvom" predĺžení zmluvy s vedením klubu naďalej trénovať 46-ročný Thomas Schaaf, a to minimálne do konca sezóny 2009/2010. Navyše tamojší Weserstadion sa má začať pred Vianocami "rozširovať" o 8000 sedadiel až na kapacitu 50 000 miest. Zároveň však turecké médiá jedným dychom v súvislosti s Werderom dodávajú, že Hološko by vraj zo spomenutej štvorice tímov momentálne uprednostnil Besiktas Istanbul. V tejto chvíli je údajne preto čokoľvek rozprávať o presune k "zeleno-bielym" určite predčasné.

Potvrdil to aj tréner Manisasporu Giray Bülak, ktorý sa na margo okamžitého odchodu Filipa Hološka (v tejto sezóne strelil za Vestel tri góly) vyjadril odmietavo: "S nami má platnú zmluvu do leta 2010. V priebehu posledných týždňov prejavili o neho záujem aj iné európske tímy, ale minimálne do zimnej prestávky určite zostane v Manisaspore."

Aj samotný 22-násobný slovenský reprezentant a autor troch úspešných zásahov v A-tíme SR nedávno naznačil, že sa od svojho súčasného zamestnávateľa príliš neponáhľa: "Je jasné, že moja súčasná dobrá forma je výsledkom tímovej práce. Pre mňa je cťou hrať za Manisaspor, už som sa s týmto klubom dokonale zžil. Táto sezóna mi celkom dobre vychádza, ale najdôležitejšie bude teraz nepoľaviť v začatej ceste a naďalej predvádzať nadštandardné výkony. Chcem Manisaspor vytiahnuť do horných priečok tabuľky. Rozhodne sa odtiaľto nikam neponáhľam," uviedol Filip Hološko.

Hoci slovenský zakončovateľ zaberá v tureckom klube naplno, Vestelu sa v tamojšej Superlige nedarí. Po 10. kole je Manisaspor z 18-členného štartového poľa na 14. mieste s 9 bodmi a má iba dvojbodový náskok pred posledným Ankarasporom.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!