Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.03.2008 15:00 | Prominenti

Módna šou Osmanyho Laffitu: Vojna v zákulisí!

Módna šou Osmanyho Laffitu: Vojna v zákulisí!
VYSOKÉ TATRY - Netušil, čo jeho prehliadka spôsobí! kontroverzný kubánsky návrhár Osmany Laffita (42) v sobotu večer predviedol na zamrznutom Štrbskom plese svoje módne kreácie, ktoré odprezentovali v snehovej víchrici aj dve známe moderátorky - Adriana kmotríková (37) z Jojky a Marianna Ďurianová (31) z Markízy.

Podľa zistení Nového Času však pôvodne mala luxusnú róbu predviesť iba jojkárska hviezda. Po tom, čo však na verejnosť prenikla táto informácia, sa Markíza rozhodla pretlačiť na mólo aj vlastnú moderátorku!

Usporiadatelia sobotňajšej módnej šou na Štrbskom plese pred pár dňami prezradili mená dvoch Sloveniek, ktoré mali predviesť luxusné modely svetoznámeho módneho návrhára Osmanyho Laffitu. Pocty sa dostalo jojkárskej moderátorke Adriane Kmotríkovej a bývalej misske Silvii Chovancovej-Lakatošovej (35), ktorá práve prostredníctvom Jojky ešte donedávna sprostredkúvala súťaž Miss Universe SR. Podľa informácií Nového Času však po zverejnení týchto mien vznikol v Markíze poplach.

Najsledovanejšia slovenská televízia odmietla pripustiť, aby sa očakávané prestížne podujatie konalo výlučne za účasti jojkárskych hviezd. V Záhorskej Bystrici chceli kvôli tomuto faktu zrušiť aj nakrúcanie reportáže z prehliadky do relácie Smotánka. A to bola voda na mlyn! Usporiadatelia prehliadky začali konať a urýchlene na mólo pozvali aj markizácku moderátorku Mariannu Ďurianovú. To, že jej meno do poslednej chvíle nikde nefigurovalo, skryli za fakt, že sa mala stať utajeným zlatým klincom prehliadky. „Áno, bude predvádzať aj Marianna Ďurianová. Malo to byť prekvapenie, taký bonus,“ povedala vo štvrtok popoludní, necelé dva dni pred podujatím, Novému Času Marieta Širáková, organizátorka Laffitovej prehliadky. Nezdôvodnila však, prečo šaty hlavnej hviezdy dorazili na Slovensko na poslednú chvíľu, len deň pred prehliadkou.

Markíza však akúkoľvek zainteresovanosť na angažovaní Ďurianovej odmieta. „Televízia nevie o žiadnych sporoch. O účasti moderátorov rozhodovali organizátori,“ tvrdí hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. A čo na údajnú vojnu dvoch najsilnejších televízií v zákulisí módnej šou hovorí Jojka? „Ak Adrianna dokázala konkurenčnú televíziu tak veľmi inšpirovať, nesmierne nám to lichotí. Je skvelé, že nielen pre nás je to výnimočná osobnosť,“ dodala hovorkyňa televízie JOJ Tatiana Tóthová.

Podobne ako Kmotríková a Lakatošová, aj Marianna v sobotu na jazere Štrbského plesa vystúpila zadarmo. Všetky tri hviezdy napokon po celej akcii zahrali pred fotografmi takmer dokonalé priateľstvo. Zamrznutá šou Exkluzívnu prehliadku Osmanyho Lafitu, ktorý na Štrbskom plese predstavil svoju novú kolekciu jeseň - zima 2008/2009, poriadne skomplikovali prudký vietor a husté sneženie. Pôvodne malo byť mólo dlhé 72 metrov, napokon sa však modelky prešli iba po 18-metrovej ploche. Zlyhali aj technika a osvetlenie, preto sa letecky muselo doviezť nové osvetlenie z Košíc. Medzi modelkami nechýbali okrem už spomínaných moderátoriek ani krásky ako Denisa Dvončová či misska Mirka Kysucká. Modelky vychádzali z kulís v tvare iglu a prechádzali sa po móle, ktoré bolo celé pokryté kožušinami.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba potvrdil to, čo sa šepkalo: Ukrajina pristúpila k ráznemu kroku!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Ilustračné foto
Váš Tip
V slovenských lesoch sa deje niečo zvláštne: Prekvapení sú aj skúsení hubári!