Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.03.2008 15:00 | Prominenti

Módna šou Osmanyho Laffitu: Vojna v zákulisí!

Módna šou Osmanyho Laffitu: Vojna v zákulisí!
VYSOKÉ TATRY - Netušil, čo jeho prehliadka spôsobí! kontroverzný kubánsky návrhár Osmany Laffita (42) v sobotu večer predviedol na zamrznutom Štrbskom plese svoje módne kreácie, ktoré odprezentovali v snehovej víchrici aj dve známe moderátorky - Adriana kmotríková (37) z Jojky a Marianna Ďurianová (31) z Markízy.

Podľa zistení Nového Času však pôvodne mala luxusnú róbu predviesť iba jojkárska hviezda. Po tom, čo však na verejnosť prenikla táto informácia, sa Markíza rozhodla pretlačiť na mólo aj vlastnú moderátorku!

Usporiadatelia sobotňajšej módnej šou na Štrbskom plese pred pár dňami prezradili mená dvoch Sloveniek, ktoré mali predviesť luxusné modely svetoznámeho módneho návrhára Osmanyho Laffitu. Pocty sa dostalo jojkárskej moderátorke Adriane Kmotríkovej a bývalej misske Silvii Chovancovej-Lakatošovej (35), ktorá práve prostredníctvom Jojky ešte donedávna sprostredkúvala súťaž Miss Universe SR. Podľa informácií Nového Času však po zverejnení týchto mien vznikol v Markíze poplach.

Najsledovanejšia slovenská televízia odmietla pripustiť, aby sa očakávané prestížne podujatie konalo výlučne za účasti jojkárskych hviezd. V Záhorskej Bystrici chceli kvôli tomuto faktu zrušiť aj nakrúcanie reportáže z prehliadky do relácie Smotánka. A to bola voda na mlyn! Usporiadatelia prehliadky začali konať a urýchlene na mólo pozvali aj markizácku moderátorku Mariannu Ďurianovú. To, že jej meno do poslednej chvíle nikde nefigurovalo, skryli za fakt, že sa mala stať utajeným zlatým klincom prehliadky. „Áno, bude predvádzať aj Marianna Ďurianová. Malo to byť prekvapenie, taký bonus,“ povedala vo štvrtok popoludní, necelé dva dni pred podujatím, Novému Času Marieta Širáková, organizátorka Laffitovej prehliadky. Nezdôvodnila však, prečo šaty hlavnej hviezdy dorazili na Slovensko na poslednú chvíľu, len deň pred prehliadkou.

Markíza však akúkoľvek zainteresovanosť na angažovaní Ďurianovej odmieta. „Televízia nevie o žiadnych sporoch. O účasti moderátorov rozhodovali organizátori,“ tvrdí hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. A čo na údajnú vojnu dvoch najsilnejších televízií v zákulisí módnej šou hovorí Jojka? „Ak Adrianna dokázala konkurenčnú televíziu tak veľmi inšpirovať, nesmierne nám to lichotí. Je skvelé, že nielen pre nás je to výnimočná osobnosť,“ dodala hovorkyňa televízie JOJ Tatiana Tóthová.

Podobne ako Kmotríková a Lakatošová, aj Marianna v sobotu na jazere Štrbského plesa vystúpila zadarmo. Všetky tri hviezdy napokon po celej akcii zahrali pred fotografmi takmer dokonalé priateľstvo. Zamrznutá šou Exkluzívnu prehliadku Osmanyho Lafitu, ktorý na Štrbskom plese predstavil svoju novú kolekciu jeseň - zima 2008/2009, poriadne skomplikovali prudký vietor a husté sneženie. Pôvodne malo byť mólo dlhé 72 metrov, napokon sa však modelky prešli iba po 18-metrovej ploche. Zlyhali aj technika a osvetlenie, preto sa letecky muselo doviezť nové osvetlenie z Košíc. Medzi modelkami nechýbali okrem už spomínaných moderátoriek ani krásky ako Denisa Dvončová či misska Mirka Kysucká. Modelky vychádzali z kulís v tvare iglu a prechádzali sa po móle, ktoré bolo celé pokryté kožušinami.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo