Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.11.2007 07:40 | Prominenti

Tanečné kolo: Horúčka nedeľňajšej noci

Tanečné kolo: Horúčka nedeľňajšej noci
BRATISLAVA - Divoké účesy a tínedžerská megadiskotéka vládli štvrtému finálovému kolu, ktoré sa nieslo v znamení tanca. A nie hocijakého. Superstáristov si vzal na starosť Laci Strike zo Street Dance Academy, aby z nich vykresal rovnako dobrých tanečníkov, ako spevákov.

V niektorých prípadoch by to bola úloha nadľudská, no taká Dominika Mirgová sa na toto kolo vyslovene tešila. Svojou vizážou prekvapili porotcovia, ktorí si nasadili parochne. Kým Lacovi Lučeničovi neskutočne pristala, Dara v nej chvíľami vyzerala ako Marika Gombitová v čase najväčšej slávy a Paľo Habera si svoj „afroúčes“ žiaľ zvesil z hlavy už po chvíľke. Dominika sa v spolupráci s tanečnou skupinou Street Dance Academy veľmi nezapotila.

Pesničku od Dary Rolins Čo o mne vieš zvládla výborne, na čom má podľa Lučeniča zásluhu Dominikino “menšie potrubie”. Narážal tým najmä na jej výšku a schopnosti vytiahnuť vyššie tóny. Tomáš Krak sa zas dozvedel, že s Paľom Haberom má spoločnú rovnakú nechuť k tancovaniu. Možno už od čias Fontány pre Zuzanu 2, kde si zahral rockera, ktorému už vtedy tanec veľmi nešiel. No i napriek tomu by od Tomáša konečne počul jeho vlastný prejav. Diváci „Krakenovi“ spolu s plyšákmi hodili aj záchranné koleso, čo by mohol považovať ako znamenie.

Hitovku Sexbomb si užíval Róbert Šimko, ktorý bol podľa Haberu “vytešený ako lečo” pri pohľade na sexi tanečnice. Tomu sa pozdával i Robov „ťažkotonážny tanec“, keď sa svojský rocker snažil počas vystúpenia trafiť správny tanečný krok. V sprievode takých krásavíc to rozhodne nemal ľahké. Najerotickejšie vystúpenie v SuperStar má za sebou Ivana Kováčová, na ktorú by to na začiatku súťaže asi sotva niekto povedal. Laco Lučenič však o Ivankinom sexepíle rozhodne nepochyboval, hoci Paľo Habera až tak okúzlený nebol.

Ako ryba vo vode sa určite cítil Marcel Berky, ktorý sa na tanečné kolo nesmierne tešil. Porota ani na chvíľu nepochybovala, že práve toto vystúpenie bola rozhodne jeho parketa. Martin Konrád síce neprišiel na bielom koni, ale v sprievode mažoretiek, no svoje dnešné meniny oslávil, ako sa patrí. Paľo Habera má však na ošiaľ okolo Martina svoj názor – „keď neukáže kúsok umenia, fanatizmus okolo jeho osoby čoskoro prejde.“ Na „Dancing Queen“ pasovala Dara Rolins Vierku Berkyovú, ktorá zaspievala rovnomennú pesničku od skupiny Abba a naozaj sa prekonala, čo si najviac váži i Habera.
Finále SuperStar sa blíži k svojej polovici a už zajtra sa dozvieme, kto „odtancuje“ zo súťaže ako ďalší.

104050

102798

84705

104051

104052

93779

99419

104053

103878

104054

100480

104055

104056 var div = document.getElementById('div_2'); var a = div.getElementsByTagName('A'); a[1].onclick = function() { return false }; var imgs = div.getElementsByTagName('IMG'); for (i = 0; i < imgs.length; i++) { imgs[i].oncontextmenu = function() { return false }; imgs[i].galleryimg = 'no'; }

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?