Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.11.2007 13:00 | Prominenti

Fialová: Prečo odchádzam z Ordinácie

Fialová: Prečo odchádzam z Ordinácie
BRATISLAVA - Obľúbený markizácky seriál Ordinácia v ružovej záhrade čoskoro stratí jednu zo svojich hlavných hviezd! Predstaviteľka gynekologičky Sone Petrovičovej Zuzana Fialová (33) v seriáli definitívne končí.

Špekulácie o vyhadzove však odmieta. Prečo sa Fialová v skutočnosti rozhodla s Ordináciou „seknúť“? A do akej miery v tom má prsty Ďurianová, ktorá sa v seriáli čoskoro objaví?

Fialová o prerušenie spolupráce na Ordinácii požiadala preto, že chce vyskúšať niečo nové, a tiež sa chce vrátiť k divadlu, ktoré popri seriáli zanedbávala.

„Po roku sa potrebujem posunúť ďalej a potrebujem novú skúsenosť. Po dohode s mojím agentom som sa rozhodla, že na chvíľu sa budem venovať novému projektu a s Ordináciou si dám pokoj,“ vysvetlila Fialová.

Podľa vlastných slov nad odchodom uvažovala už dlhšie, pretože ju nebaví stereotyp a nuda, akou sa pre ňu práca v seriáli stala. Keďže o definitívnom ukončení jej spolupráce sa začalo hovoriť tesne po tom, ako sa má v Ordinácii objaviť aj Marianna Ďurianová, ozvali sa hlasy, že so seriálom končí práve v súvislosti s ňou. „Marianna s tým nemá nič spoločné,“ reagovala však Fialová včera presvedčivo.

Jej slová sa snažila potvrdiť aj hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská: „Zuzana Fialová rozhodne nekončí v Ordinácii v ružovej záhrade kvôli Marianne Ďurianovej. Ona sama požiadala dramaturgiu seriálu, aby ju uvoľnila z pokračovania seriálu.“

Fialová si myslí, že priestor, ktorý v seriáli mala lekárka Soňa Petrovičová, by mohla v rovnakom rozsahu dostať iná ženská hrdinka. „Neviem, ako odíde moja postava z Ordinácie, možno zomrie. Ale ak mám zomrieť, nech aspoň zomriem tak, že za mnou budú všetci plakať,“ nezaprela čierny humor herečka. O ďalšiu prácu má Fialová v súčasnosti postarané. Bude skúšať novú divadelnú hru a spolupracovať na filmovom projekte, o ktorý prejavili záujem slovenské aj české televízie.

„Pôjde o 12-dielny kriminálny seriál, kde si zahrám vyšetrovateľku. Musím si na to dokonale pripraviť postavu, cvičiť a absolvovať aj policajný výcvik,“ prezradila Fialová.

DOKTORKA PETROVIČOVÁ NEZOMRIE Keďže najnovšie časti seriálu Ordinácia v ružovej záhrade sú ešte len v štádiu vývoja, nie je jasný ani ďalší osud MUDr. Sone Petrovičovej. Podľa hovorkyne Markízy Oľgy Dúbravskej uvažujú tvorcovia o adekvátnom odchode, napríklad na stáž. „Boli by sme totiž radi, keby Zuzana po prestávke v seriáli opäť účinkovala,“ vyjadrila sa Dúbravská.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí