Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2007 08:19 | Prominenti

Dara Rolins: Dôkaz lásky mám v bruchu

Dara Rolins: Dôkaz lásky mám v bruchu
Kreslo porotkyne v SuperStar dvakrát odmietla. Až keď sa spevácka šou dostala na obrazovky Markízy, Dara Rolins (34) súhlasila. Prečo práve teraz, neprezradí. Koniec koncov, o peniazoch sa v lepšej spoločnosti nehovorí.

Budúca mamička zato otvorene rozpráva o svojom vzťahu s hudobníkom Matějom Homolom (33) i o plánoch do budúcnosti. Želajú si chlapčeka alebo dievčatko? Kde bude ich rodinné sídlo? A ako dlho s bábom Dara vydrží doma?

Ponuke rozhodovať v porote SuperStar ste odolávali niekoľko rokov. Ako sa vám v kresle nakoniec páči? Som nadšená. Mám dvoch skvelých prísediacich a na javisku vyberanú spoločnosť, ktorá nás každú nedeľu zabáva. Vo vašich vyjadreniach k súťažiacim často zaznievajú bohemizmy. Upozorňuje vás na to, aby ste hovorili spisovne, aj štáb? Alebo je dôležité hlavne to, že viete povedať, čo si naozaj myslíte? O tomto svojom hendikepe, samozrejme, viem. Mňa samu to hnevá, ale, bohužiaľ, SuperStar beží naživo a pri spontánnej reakcii je pramálo času na to, aby som sa poradila s odborníkmi. Myslím, respektíve dúfam, že obsah je v danom momente o niečo dôležitejší ako forma, že má väčší význam to, čo hovorím a nie ako to hovorím. Neustále presuny medzi Prahou a Bratislavou sú zrejme náročné. Ako to zvládate? Neuvažujete, že by ste možno na pár mesiacov ostali radšej bývať v Bratislave? S presúvaním sa nemám najmenší problém. Za volantom sedí moja manažérka Evička a vždy vyrážame s veľkou časovou rezervou, takže to máme ako príjemný, pravidelný výlet. Moje aktivity, to nie je len SuperStar. Mám prácu aj v Prahe a v neposlednom rade je tam aj môj priateľ, doktor, sestra, posteľ, trénerka... Bolo by nepraktické sťahovať sa kvôli dvom dňom v týždni do Bratislavy. Tehotenstvo si užívate, alebo sa musíte vyrovnávať s tým, že vám nie je celkom dobre, ale ľudia na koncertoch či SuperStar to nesmú vidieť? Nemyslím si, že tehotenská nevoľnosť sa dá zamaskovať. A v prípade, že by som nejaké problémy mala, nevidím dôvod, prečo by som ich mala pred svetom tajiť. Signály, ktoré v súčasnosti vysiela moje telo, sú pre mňa tým najpodstatnejším vodidlom. Nič nie je dôležitejšie ako moje mimino. Mám to šťastie, že patrím k tým vyvoleným ženám, ktoré, obrazne povedané, ani nevedia, že sú tehotné.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

102282 Celý rozhovor s Darou Rolins si prečítate v najnovšom čísle Nového Času Nedeľa.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

var div = document.getElementById('div_2'); var a = div.getElementsByTagName('A'); a[1].onclick = function() { return false }; var imgs = div.getElementsByTagName('IMG'); for (i = 0; i < imgs.length; i++) { imgs[i].oncontextmenu = function() { return false }; imgs[i].galleryimg = 'no'; }
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!