Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2007 22:31 | Šport | Hokej

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3
BRATISLAVA - V predohrávke 28. kola hokejovej Slovnaft extraligy sa stretli HK Aquacity ŠKP Poprad a Dukla Trenčín, ktorého výsledok je 2:3 (1:2, 1:0, 0:1).

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3 (1:2, 1:0, 0:1) Góly: 9. Marcel Haščák (Kasík, Michal Segľa), 27. Marcel Haščák (Martin Segľa) - 10. Kollár (V. Nemec), 11. Bobček (Pardavý), 58. Kollár (Hanzal, V. Nemec) Vylúčení: 8:10 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Minář (ČR) - Valach, Gajan, 1406 divákov

Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kasík, Michal Segľa, Dora, Fabian, Bambúch, Korenko, Turoň, P. Bakoš - A. Kroták, Jarolín, J. Marcinko - Jabrocký, Halaj, Buc - Marcel Haščák, E. Piatak, Martin Segľa - P. Svitana, Lapšanský, Ficko
Trenčín: Hála - Homer, Křetinský, Fatyka, P. Mikuš, Malinský, Bobček, Osina, Trefný - Čacho, Marek Haščák, Pardavý - S. Saliji, Kollár, V. Nemec - Hanzal, Kóňa, V. Kútny - L. Ružička, Kubrický, Radulay

Zápas v búrlivej atmosfére poňali v úvode oba kolektívy v útočnom duchu. Prvú vážnejšiu príležitosť si vypracoval domáci štvrtý útok, ale Hála blafák Lapšankého bravúrne vystihol. V deviatej minúte sa však po presilovkovom signáli domáci Marcel Haščák nemýlil a bolo 1:0. Trenčín odpovedal rovnakou mincou a Kollár takisto v presilovke vyrovnal.

Avšak ani nie minútu na to už Dukla viedla zásluhou tvrdej strely Bobčeka. Prvé príležitosti v druhej časti hry sa zrodili v presilovke Trenčína. Najskôr Dukla nevyužila dobrú šancu, aby z následného protiútoku neskóroval Jabrocký. Takmer v polovici stretnutia však z nevinnej akcie profitovali domáci, Segľa našiel Haščáka a ten sa znovu nemýlil. Hneď z následnej akcie blafákom neprekabátil Hálu Kroták.

Hra sa upokojila a tak ubudlo aj z gólových šancí na oboch stranách. Trenčania sa mohli ujať vedenia na začiatku tretej dvadsaťminútovky, no nestačilo im ani 68 sekúnd presilovkovej výhody o dvoch hráčov. "Kamzíci" takisto chceli nakloniť misky váh na svoju stranu, ale Hála bol proti. Ako sa blížil koniec stretnutie, obe mužstvá zapli na vyššie obrátky a bavili divákov. Trenčín rozhodol o osude zápasu tri minúty pred koncom tretej tretiny, keď sa po závare v popradskom obrannom pásme tešil z druhého gólu v zápase Kollár.

Hlasy:

František Hossa (tréner Popradu): "Hlavne v tretej tretine sme to mali uhrať na remízu a v predĺžení sa to mohlo rozhodnúť v náš prospech. My sme však urobili základné chyby ako taktické, tak aj individuálne. Trenčín má skúsených hráčov a tí rozhodli. My máme stále zdravotné problémy, veď v každom zápase strácame hráča. Pomaly nebude mať kto hrať."

Július Pénzeš (asistent trénera Trenčína): "V prvej tretine sa mužstvá oťukávali, každý čakal, čo urobia včerajšie náročné zápasy. My sme z toho vyťažili, dostali sme sa do vedenia, ale v druhej tretine sme poľavili v aktivite, čo Poprad využil a vyrovnal. V tretej tretine to už bola hra vabank. Ku koncu zápasu sme mali viac šancí, dali gól a zaslúžene

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo