Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2007 22:31 | Šport | Hokej

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3
BRATISLAVA - V predohrávke 28. kola hokejovej Slovnaft extraligy sa stretli HK Aquacity ŠKP Poprad a Dukla Trenčín, ktorého výsledok je 2:3 (1:2, 1:0, 0:1).

HK Aquacity ŠKP Poprad - Dukla Trenčín 2:3 (1:2, 1:0, 0:1) Góly: 9. Marcel Haščák (Kasík, Michal Segľa), 27. Marcel Haščák (Martin Segľa) - 10. Kollár (V. Nemec), 11. Bobček (Pardavý), 58. Kollár (Hanzal, V. Nemec) Vylúčení: 8:10 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Minář (ČR) - Valach, Gajan, 1406 divákov

Zostavy:
Poprad: Šimonovič - Kasík, Michal Segľa, Dora, Fabian, Bambúch, Korenko, Turoň, P. Bakoš - A. Kroták, Jarolín, J. Marcinko - Jabrocký, Halaj, Buc - Marcel Haščák, E. Piatak, Martin Segľa - P. Svitana, Lapšanský, Ficko
Trenčín: Hála - Homer, Křetinský, Fatyka, P. Mikuš, Malinský, Bobček, Osina, Trefný - Čacho, Marek Haščák, Pardavý - S. Saliji, Kollár, V. Nemec - Hanzal, Kóňa, V. Kútny - L. Ružička, Kubrický, Radulay

Zápas v búrlivej atmosfére poňali v úvode oba kolektívy v útočnom duchu. Prvú vážnejšiu príležitosť si vypracoval domáci štvrtý útok, ale Hála blafák Lapšankého bravúrne vystihol. V deviatej minúte sa však po presilovkovom signáli domáci Marcel Haščák nemýlil a bolo 1:0. Trenčín odpovedal rovnakou mincou a Kollár takisto v presilovke vyrovnal.

Avšak ani nie minútu na to už Dukla viedla zásluhou tvrdej strely Bobčeka. Prvé príležitosti v druhej časti hry sa zrodili v presilovke Trenčína. Najskôr Dukla nevyužila dobrú šancu, aby z následného protiútoku neskóroval Jabrocký. Takmer v polovici stretnutia však z nevinnej akcie profitovali domáci, Segľa našiel Haščáka a ten sa znovu nemýlil. Hneď z následnej akcie blafákom neprekabátil Hálu Kroták.

Hra sa upokojila a tak ubudlo aj z gólových šancí na oboch stranách. Trenčania sa mohli ujať vedenia na začiatku tretej dvadsaťminútovky, no nestačilo im ani 68 sekúnd presilovkovej výhody o dvoch hráčov. "Kamzíci" takisto chceli nakloniť misky váh na svoju stranu, ale Hála bol proti. Ako sa blížil koniec stretnutie, obe mužstvá zapli na vyššie obrátky a bavili divákov. Trenčín rozhodol o osude zápasu tri minúty pred koncom tretej tretiny, keď sa po závare v popradskom obrannom pásme tešil z druhého gólu v zápase Kollár.

Hlasy:

František Hossa (tréner Popradu): "Hlavne v tretej tretine sme to mali uhrať na remízu a v predĺžení sa to mohlo rozhodnúť v náš prospech. My sme však urobili základné chyby ako taktické, tak aj individuálne. Trenčín má skúsených hráčov a tí rozhodli. My máme stále zdravotné problémy, veď v každom zápase strácame hráča. Pomaly nebude mať kto hrať."

Július Pénzeš (asistent trénera Trenčína): "V prvej tretine sa mužstvá oťukávali, každý čakal, čo urobia včerajšie náročné zápasy. My sme z toho vyťažili, dostali sme sa do vedenia, ale v druhej tretine sme poľavili v aktivite, čo Poprad využil a vyrovnal. V tretej tretine to už bola hra vabank. Ku koncu zápasu sme mali viac šancí, dali gól a zaslúžene

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné