Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.11.2007 08:39 | Správy | Domáce správy

Z dievčaťa máme sfetovanú trosku!

Z dievčaťa máme sfetovanú trosku!
SVINNÁ - Vychovávali ju s najväčšou láskou a teraz z nej majú trosku. Michaela Jurajová zo Svinnej (okr. Trenčín) odišla z domu ako 15-ročná. Nezvestnú školáčku, ktorá žila v Česku s priateľom, chytili až teraz v Bratislave.

Podľa rodičov ju policajti zadržali pri krádeži, ku ktorej ju mohla dohnať závislosť od drog! Ešte predtým Michaelu vypátral v Česku jej otec. Snažil sa ju prehovoriť, aby sa vrátila domov. Márne.

Rodičia Jana a Ľubomír pre Michaelu prežili peklo. „Dostala sa do zlej partie a našla si nesprávneho chlapca,“ tvrdí otec. Nadpriemerne inteligentné dievča sa doslova zo dňa na deň stalo nevypočítateľné. „Jednu noc som sa zobudil a stála nado mnou s nožom v ruke,“ priznal otec, ktorý si myslí, že dcéra ušla zo strachu pred drogovými testami, ktoré mala absolvovať.

Podľa rodičov polícia nerobila nič, aby ju našla. „Od októbra 2006 nás o dcére neinformovali. Našiel som ju sám v Česku. Zrejme tam brala drogy a kradla. Nevylučujem, že predávala aj vlastné telo. Vrátiť domov sa však nechcela. Hrozila, že nám ublíži. Báli sme sa o syna,“ povedal Ľ. Juraj. Po zadržaní Michaely prišli rodičia na políciu do Trenčína. Vidieť ju však mohla iba matka, ktorá tvrdí, že z Michaely je vychudnutá troska. Otca vraj Michaela odmieta. Tvrdí, že jej ubližoval. „Je to výmysel,“ popiera otec, ktorý na postup polície podal sťažnosť. Nepáči sa mu, že policajti vzali Michaelu na neznáme miesto. „Netušíme, kde je,“ hovorí bezradný otec. Ten tvrdí, že dcéru vezme domov, keď sa podrobí protidrogovej liečbe.

Podľa trenčianskej policajnej hovorkyne Kataríny Hlaváčovej polícia už odvolala pátranie po Michaele. Teraz ju vyšetrujú aj v súvislosti s inou vecou. „Z dôvodu zmarenia vyšetrovania neposkytujeme bližšie informácie,“ dodala K. Hlaváčová, ktorá nepovedala, kde sa dievča nachádza.

PRÁVNIK: POLÍCIA NEKONALA SPRÁVNE Právnik Ján Kanaba si myslí, že polícia v prípade Michaely Jurajovej nepostupovala správne. „Je poľutovaniahodné, že keď polícia našla dieťa, odmietla ho odovzdať rodičom,“ tvrdí J. Kanaba. „Ak dieťa berie drogy a je potrebné nariadiť ústavnú výchovu, rodičov aj vtedy treba informovať, kde dieťa je,“ dodal J. Kanaba.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka
The Pass at Byron Bay on a clear day with blue water
Hromadné uhynutie vznešených živočíchov: Na pláži ich uviazli stovky! Vedci sa chytajú za hlavu
Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!